April
20
23:02
За теб // Нови родители

Top 10 Parenting проблеми и решения

Възпитание Проблеми Solutions

снимката: Shutterstock

родителство е един от най-невероятните преживявания всякога, но това лесно може да се нарече най-разочароващ също!

Всеки нов ден носи ново предизвикателство в живота на родителите.Докато най-вече когато се опитвате да се усмихва и да работи около него, има моменти, когато просто не могат да пазят Вашия готино.Ако този сценарий изглежда познато, не сте сами.

Всички родители минават през опитва пъти, когато става въпрос за работа с децата си.Ключът е да се запази спокойствие, вместо да показва гнева си.Много скоро, вашите деца ще уважават вашето поведение и се опитват и да подражават си "охладени" личност също!

Top 10 Чести Parenting проблеми и решения:

Следващия път, вместо да полудявам на малкия човек, да изпробват нашите решения за топ 10 на родителски проблеми:

1. Честите избухвания:

Това е една от най-досадно родителство проблем, който може лесно да влоши родители.Дете, което започва да плаче в капка шапка или които не слушат причина е трудно да

се управлява.

Решение:

  • В такава ситуация е важно да не губи самообладание.Най-добре е да не се реагира незабавно.
  • Кажете на детето си, че ще се вслуша в него, само след като спре да плаче.
  • Важно е да се покаже на децата си, че не са притеснени от техните лоши настроения.

[Прочети: изблици на раздразнение ]

2. Децата които не се покоряват:

Децата често правят това, за да се покаже тяхното значение.Казаха не на това, което искате от тях да направят и непокорство в приема поръчки е много чести.

Решение:

Не се опитвайте да ограничи автономията на вашето дете.

  • В същото време, не понасят грубо поведение.
  • Винаги можете да зачитат техните мнения, но ги научи кое е правилно и грешно.
  • Вашето спокойствие и хладнокръвие определено ще ги успокои.

3. неуправляем Sibling Rivalry:

За тези от вас, които имат две или повече деца, постоянни битки между братя и сестри могат да бъдат един от най-големите предизвикателства.Честите борби и спорове за нищо не може да карам всякакви ядки майки.

Решение:

  • Най-добрият начин да се справим с това е да се разделят братя и сестри след скандал, за да ги охлади.
  • Не се опитвай да бъде съдия, като реши кой е прав и кой е крив.
  • Също така направи някои правила предварително, така че там са по-малки проблеми, които да бъдат разгледани по-късно.

4. Деца казвам White Lies:

Децата често прибягват до лъжи, без да знае, че сте наясно с тяхната лъжа.

Решение:

  • Никога не ги накаже или да ги карат за лъжа.
  • Вместо да бъдат осъдителни или ядосани, обясни, че лъжата няма да ги води доникъде.
  • Дайте им малко време и нека се учат сами по себе си, че лъже, е вреден.

5. агресивен и Violent Attitude:

Разярена дете е стресиращо за родителите.Пропадане утежнява, когато оплакванията започват да валят около детето ви да бие другите и да се прибягва до малко насилие.

Решение:

  • Опитайте се да разберете причините за гнева си и да разберем гнева си.
  • Повечето от времето, детето ви няма основателна причина.
  • Ако има гняв угризения, че са чести и нараства, най-добре е да се започне лечение на овладяване на гнева, за да се изключи сериозните прояви по-късно.

[Прочети: Агресията при деца ]

6. Оплакване И пищи Kids:

Почти всички деца хленча и се оплакват, но някои го правят повече от него.Можете да го разглежда като проблем и да започне да ги игнорира и да направи малко, за да се разбере оплакванията на децата ви.

Решение:

  • Повечето пъти може да не успеят да се разбере, че вашите деца се оплакват или хленча само да търсят вниманието ви.
  • Без значение колко тривиално, да говорите с детето си, често помага, а не да го отстрани облицовка.

7. Устойчивост по време на следването:

Деца Мразя да учат и никой родител не толерира подобно поведение.Като родител може да се опита да принуди детето си да учи усилено и оказване на натиск при представя добре.

Решение:

  • Когато детето ви е наистина се интересува от проучвания, да разберете това, което той се интересува от
  • Pressurising детето си да учи никога не може да доведе до нищо добро..
  • Нека детето ви тъпчат този път бавно и да се учат от опита.

8. Лошите хранителни навици:

Децата често обичат всички нездравословна храна за в света и мразят всичко, питателна.Като родител се опитате най-добре да ги хранят със сила и с измама, но това никога не работи навън.

Решение:

  • Не насилвайте детето си да яде нищо.
  • Опитайте се да обясни последствията.
  • Пригответе здравословна храна на детето си харесва.
  • Помогнете на детето си се развива вкус към хранителна храна, заемайки ги включат в процеса на готвене.

[Read: Здравословни хранителни навици за деца ]

9. пристрастяване към Gadgets:

Детски тези дни се раждат с афинитет към джаджи.Тяхната пристрастяването може да сваля нивото си търпение, за да се справят с един и същ.

Решение:

  • Опитайте се за контрол на часовете детето ви прекарва по такива джаджи.
  • Определете някои дисциплинарни правила, които трябва да се придържат усърдно.
  • ги запознае с интересни хобита и дейности.

10. срамежлив и липса на доверие:

Някои деца отбягват компания и винаги са самотни.Това може да е причина за безпокойство, тъй като родителите могат да се чувстват децата им става изолиран.

Решение:

  • Ако вашето дете преживява това, което трябва да се действа внимателно.
  • Разберете неговата личност.
  • Каквото и да правите, не го принудят да се смесват с други хора.
  • Това често се вижда, че след определена възраст срамежливост изчезва.

[Read: Срамежливостта при деца ]

Нека детето ви да бъде себе си.

Parenting като цяло е красиво преживяване и тези фази са като преминаваща облаци.Разбирането проблеми в родителство и да ги занимават с такт и присъствие на духа е най-добрият начин.

Happy родителство!

Има по-ефективни родителски съвети?Споделете ги с други родители в коментар по-долу раздела:

Препоръчани статии:

  • 25 Съвети за да ви помогне да станете по-добър родител
  • 4 прости неща Родителите могат да направят за развитие
  • Всичко на едно дете, което трябвада знаете за Bad Parenting
  • Топ 10 Полезни съвети за родители да се справят с тийнейджъри
  • Топ 10 Възпитание, книги определено трябва да прочетете