June
13
23:00
Doma

Modra črka J česar je rdeča črka dan

Персоналните писмо Перници О Г Може тоа Б?Y, да, јас може Ц како и виножитото на писма е на чекање за U.


Сериозно, иако.Не се овие рециклирани чувствува писмо перници премногу симпатична за зборови?


На персоналните писмо Перници од MableDear на Etsy се големи, лентата, и пораби на чувствував направени од рециклирани пластични шишиња.Секоја буква е рачно изработен од светли почувствува на крем со симпатична, писмо-соодветен облик на грбот.Ј е за медуза, A е за Apple, и E е за Слон.И ние мислиме дека е тотално С-У-Т-Е.


Ако сакате, да ги прилагоди за неколку долари повеќе во паун сина, сенф жолта, топла розова, или портокал.Што е одличен подарок за градинките, dorm соби, или нов невестата и младоженецот, особено со перница срцето!Или онаа пријатна прозорец седиште во библиотеката.РОЕ или Јане ќе се вклопуваат во право. ~ Далила

Најдете ги изменуваат писмо перници на MableDear на Etsy.